viadAnS - dansschool

Dansstage

Dit jaar is het weer zover! We mogen jullie eindelijk weer voor een hele week lang verwelkomen op onze ViadAns dansstage van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli (21 juli inbegrepen). We hebben allemaal lang genoeg binnen gezeten. Het is daarom de ideale gelegenheid om die beentjes weer even te strekken en je lichaam volledig los te laten gaan. Van danslessen hiphop, ragga, jazz en klassiek tot knutselmomentjes, andere sportactiviteiten, spelletjes, pannenkoekennamiddag en nog zo veel meer! Twijfel niet langer en schrijf je nu in!


Ik schrijf me in

Data

Maandag 19 juli 2021 - vrijdag 23 juli 2021 (21 juli inbegrepen)

Leeftijd

Vanaf 3 jaar tot 14 jaar (op het moment van de dansstage)

Planning

Van 9u tot 16u dansles, andere sportactiviteiten, knutselen, …

Prijs

€ 120 voor de volledige week (kids en teens)

Opvang

Tussen 8u - 9u en 16u - 17u

Adres

Stedelijke sporthal Vilvoorde, Kolveniersstraat 54, 1800 Vilvoorde


Alle regels omtrent corona en de verplichte documenten voor de inschrijving die moeten worden ingevuld, zullen pas na de inschrijving en bevestiging van betaling per mail worden doorgestuurd.

Het spreekt voor zich dat indien de danser in contact is gekomen met iemand die positief is, of zelf positief is, helaas niet aan de dansstage mag deelnemen. Indien dit wel het geval is, zullen we de nodige stappen ondernemen voor een volledige terugbetaling. We nemen liever geen enkel risico en handelen hier liever een beetje strenger.

Voor meer informatie of vragen rond de dansstage en/of de workshops kan u ons contacteren via dansstage@viadans.be


Ik schrijf me in