viadAnS - dansschool

Genres

Predans (vanaf 2,5 jaar)

Deze dansvorm (dansexpressie) is er voor de allerkleinste dansertjes. In deze les laten we de kleuters kennismaken met de verschillende dansgenres die er bestaan. De Mini Kids (2de kleuterklas), Little Kids (3de kleuterklas) en ook de Pagadderkes (1ste kleuterklas), leren hier hun eerste echte danspasjes gecombineerd met spel en muziek.

Meer info

Klassiek Ballet (vanaf 5-6 jaar)

Klassiek ballet is een verfijnde dansvorm die ervoor zorgt dat we op een correcte manier met ons lichaam omgaan en bewegen. Er wordt vooral naar techniek gestreefd die de basis is van alle denkbare dansvormen.

Meer info

Pointes

Dit is een onderdeel van de lessen klassiek ballet waarbij men spitsen aantrekt om op je tenen te kunnen dansen. Om dit onder de knie te krijgen moet je eerst genoeg ervaring in klassiek hebben opgedaan. Er wordt door de docent beslist wanneer je kan starten met de "pointes".

Meer info

Modern Jazz (vanaf 6 jaar)

Hier leert men vrije bewegingen onder controle te houden en wordt de techniek verder uitgewerkt. Men leert techniek, ritmiek en bewegingen tot een dansbaar geheel te brengen.

Meer info

Funk Hip-hop (vanaf 5-6 jaar)

Deze dansvorm is vrij energiek en veeleisend waar het tempo en moeilijkheidsgraad worden opgedreven al naar gelang het niveau. Het gaat van snelle, krachtige tot vloeiende bewegingen die men leert te combineren en waar het coördinatievermogen onmisbaar is.

Competitieteam HIPHOP - La Familia

Deze competitiegroep FUNK-HIPHOP heeft zich sinds 2015 aangesloten bij viadAnS. Deze groep omvat geselecteerde dansers die gekozen en geleid worden door Meryl en Mellory. 
Ze trainen gemiddeld 3u per week en nemen deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland.

BOUNCE & JUMP

NIEUW bij viadAnS!
Kom je amuseren en tegelijk ook trainen met behulp van een trampoline.

Vergeet je handdoek niet!

Competitieteam MODERN en KLASSIEK

Wij zoeken nog dansers (vanaf 11 jaar) die het competitieteam modern en klassiek willen vervoegen onder leiding van Marine en Anja.
Interesse? Vrijdag 19u - 20u in Hazeweide

BOUNCE & JUMP KIDS! (nieuw)

Ook voor kids (8j - 11j) die van springen houden, kunnen komen trainen op de trampoline onder leiding van Jessy!

Yoga ADULTS en KIDS

Onder leiding van Soetkin, gediplomeerde in de yogastijl, zal zij zowel volwassenen als kinderen begeleiden in de yogalessen. Rust voor lichaam en geest staat hier centraal.