viadAnS - dansschool

Genres

Klassiek Ballet (vanaf 5-6 j)

Klassiek ballet is een verfijnde dansvorm die ervoor zorgt dat we op een correcte manier met ons lichaam omgaan en bewegen. Er wordt vooral naar techniek gestreefd die de basis is van alle denkbare dansvormen.

Meer info

Pointes

Dit is een onderdeel van de lessen klassiek ballet waarbij men spitsen aantrekt om op je tenen te kunnen dansen. Om dit onder de knie te krijgen moet je eerst genoeg ervaring in klassiek hebben opgedaan. Er wordt door de docent beslist wanneer je kan starten met pointes.

Meer info

Predans (vanaf 2,5 j)

Deze dansvorm (dansexpressie) is er voor de allerkleinste dansertjes. In deze les laten we de kleuters kennismaken met de verschillende dansgenres die er bestaan. De Mini Kids (2de kleuterklas), Little Kids (3de kleuterklas) en ook de Pagadderkes (1ste kleuterklas), leren hier hun eerste echte danspasjes gecombineerd met spel en muziek.

Meer info

Jazzdans (vanaf 6 j)

 

Modern Jazz (vanaf 10 j)

Hier leert men vrije bewegingen onder controle te houden en wordt de techniek verder uitgewerkt. Men leert techniek, ritmiek en bewegingen tot een dansbaar geheel te brengen.

Meer info

Competitieteam Modern/Klassiek (vanaf 10 j)

Selectiegroep vanaf geboortejaar 2010 onder leiding van Marine Degraux (modern en klassiek) en Anja Coosemans (modern).  Binnen de les worden er in verschillende groepen gewerkt volgens genre (klassiek/modern, leeftijd, niveau).
TRY-OUTS gedurende de maand september!

HipHop (vanaf 5-6 jaar)

Deze dansvorm is vrij energiek en veeleisend waar het tempo en moeilijkheidsgraad worden opgedreven al naar gelang het niveau. Het gaat van snelle, krachtige tot vloeiende bewegingen die men leert te combineren en waar het coördinatievermogen onmisbaar is.

Competitieteam HipHop Kids

Selectiegroep vanaf geboortejaar 2008 t/m 2011 leerjaar onder leiding van Eline de Smet.
TRY-OUTS in de maand september!

Competitieteam HipHop - "IMAGINATION"

Selectiegroep vanaf geboortejaar 2007 onder leiding van Tessa De Wilder.
TRY-OUTS gedurende de maand september!

Bounce & Jump

Zowel kids als teens/volwassenen kunnen terecht in deze les.
Work-out op een trampoline onder leiding van Giada.

Ragga

Voor zowel kids als teens/adults op zaterdag onder leiding van Sandrine Lamot.